Keramiek maken aan de keukentafel
Video Aspect Ratio: 4:1

Thuis keramiek maken? Aan de keukentafel?   HET KAN!!!

Zonder draaischijf én zonder eigen keramiekoven.

Op 19 mei om 20 uur geef ik een Gratis workshop

 In mijn workshop vertel ik je:

 • hoe je thuis, aan de keukentafel, keramiek maakt
 • wat je nodig hebt
 • en wat je niet 'echt' nodig hebt
 • hoe het proces van keramiek maken in elkaar zit
 • hoe je het doet als je geen eigen oven hebt
50%
Gratis workshop op 19 mei.
Je gegevens zijn bij ons veilig.
Inschrijven
 • keramiek wil maken
 • gewoon aan de keukentafel
 • zonder dure draaischijf
 • gewoon met je handen (handopbouw)
 • zonder dure eigen oven
  • je weet niets van klei, maar bent er wel nieuwsgierig naar OF
  • Je werkt al met klei maar nog niet thuis  OF
  • je volgde al wel een cursus maar blijft op je honger zitten OF
  • Je draait al (thuis of op verplaatsing) maar wil ook al de rest weten OF
  • je wilt juiste informatie zodat je begrijpt welke mogelijkheden klei jou te bieden heeft
  • je wilt een hobby die je naast ontspanning en creativiteit ook energie GEEFT
  • je wilt een hobby waar je meteen mee kan beginnen, zonder al te veel dure materialen of toestellen

Deze workshop is voor jou als je ....

50%
Gratis workshop op 19 mei.
Je gegevens zijn bij ons veilig.
Ik schrijf me in!


Your information is safe with us
Fieke van c.est.la.fie

Pia laat zien dat echt iedereen met klei kan werken, of je nu pas begint of al wat ervaring hebt. Het fijne van KLEI MET MIJ vind ik dat je niet aan een tijdstip vast zit. Je kunt de filmpjes dus bekijken wanneer jij er tijd voor hebt, stap voor stap en op je eigen tempo. Het is erg prettig om alle stappen en technieken zo goed in beeld te zien en terug te kunnen kijken.

Dit is een groot voordeel ten opzichte van een fysieke cursus!

Bovendien is geen enkele vraag Pia te veel, erg fijn.


Jaren geleden heb ik gedraaid (cursus) dus ik had al wat ervaring met klei, maar de handvorm was helemaal nieuw voor mij. Ik had geen idee dat er zoveel mogelijk was zonder de aanschaf van een kostbare draaischijf. Ik maak nu zelfs borden, mokken, vazen en dit allemaal met de hand dus er komt geen draaischijf aan te pas!


Ik had de ambitie om een eigen keramiekstudio te realiseren dus ik zat met hele andere vragen dan iemand die pas net begint met keramiek. Dankzij Pia heb ik het zelfvertrouwen gekregen in de handvorm en heb ik de kennis opgedaan om een eigen atelier te kunnen opstarten. Bedankt Pia!

Fieke van @c.est.la.fie