Klei met mij

Deze pagina is speciaal voor jou als je interesse hebt in de basiscursus

Welkom Klei met Mij VIP :-)

Hieronder vertel ik je alles over de bonussen.


Vandaag bonus 1. 

Bonus 1

Bekijk de video waarin ik alles vertel

Bonus 2

In de video vertel ik er alles over

Bonus 3

Kijk de video, en laat me weten wat je er van vindt!

En dan nog een EXTRA BONUS!!!

Een cadeau voor wie woensdagavond!! inschrijft. 
Een cadeau van 97 euro

Fieke van c.est.la.fie

Pia laat zien dat echt iedereen met klei kan werken, of je nu pas begint of al wat ervaring hebt. Het fijne van KLEI MET MIJ vind ik dat je niet aan een tijdstip vast zit. Je kunt de filmpjes dus bekijken wanneer jij er tijd voor hebt, stap voor stap en op je eigen tempo. Het is erg prettig om alle stappen en technieken zo goed in beeld te zien en terug te kunnen kijken.

Dit is een groot voordeel ten opzichte van een fysieke cursus!

Bovendien is geen enkele vraag Pia te veel, erg fijn.


De zoomsessies vind ik fantastisch en zijn echt een meerwaarde! Je kunt hier zelf ideeën voor aandragen zodat je kunt leren wat je wilt leren en niet eerst allerlei opdrachten moet maken waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt (zoals je bijv. op een opleiding wel zou moeten doen). En als je er niet bij kunt zijn dan kun je de zoomsessie op een later tijdstip gewoon terug te kijken.


Jaren geleden heb ik gedraaid (cursus) dus ik had al wat ervaring met klei, maar de handvorm was helemaal nieuw voor mij. Ik had geen idee dat er zoveel mogelijk was zonder de aanschaf van een kostbare draaischijf. Ik maak nu zelfs borden, mokken, vazen en dit allemaal met de hand dus er komt geen draaischijf aan te pas! Ik ben de handvorm ontzettend gaan waarderen, ik hou van de putjes en asymmetrische vormen: perfecte imperfectie!


Ik had de ambitie om een eigen keramiekstudio te realiseren dus ik zat met hele andere vragen dan iemand die pas net begint met keramiek. Dankzij Pia heb ik het zelfvertrouwen gekregen in de handvorm en heb ik de kennis opgedaan om een eigen atelier te kunnen opstarten. Inmiddels heb ik een oven gekocht en mijn droom waar kunnen maken met C’EST LA FIE! Ik ben je heel erg dankbaar Pia en ik ga zeker cursist blijven, want ik leer nog steeds veel bij. Bovendien vind ik het ontzettend leuk en waardevol om het werk van andere cursisten te zien en elkaar zo te kunnen inspireren en elkaar te helpen. Bedankt Pia!

Fieke van @c.est.la.fie